İLK BAKIŞ › Chery'den yeni bir SUV daha!

Chery'den yeni bir SUV daha!

01 Nisan 2024 / 01:11 Chery, TIGGO model ailesinin küçük üyesi TIGGO 4 PRO ile gençleri hedefliyor

Chery'den yeni bir SUV daha!

Chery, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de C ve D segmentinde yer alan 3 farklı SUV modeliyle henüz ilk yılında büyük bir başarıya imza atan Chery, ürün gamına yeni bir SUV daha eklemeye hazırlanıyor. TIGGO serisinin yeni oyuncusu TIGGO 4 PRO, markanın giriş seviyesi SUV modeli olarak Türkiye pazarına giriş yapmak için geri sayıma başladı. 

TIGGO 4 PRO, Chery ailesinin tasarım diline sadık kalıyor. Elmas ışıltılı bir ön ızgaraya, LED farlara ve alt bölümü kırmızı dekoratif şeritle tamamlanan akıcı gövde çizgilerine sahip olan TIGGO 4 PRO, Chery'nin diğer TIGGO modellerinin tasarım çizgisini daha küçük bir gövdede sunuyor. 4318 mm uzunluğunda bir gövdeye sahip olan otomobilin dingil mesafesi ise 2610 mm.

Geniş bir kabine sahip olduğu açıklanan TIGGO 4 PRO'nun ön yolcular için bolca yaşam alanı ile arka yolcular için zengin baş, oturma ve diz mesafesi sağladığı açıklanıyor. Aracın ergonomik koltuk tasarımıyla üst düzey konfor sağladığı da belirtilmekte. TIGGO 4 PRO, ayrıca modern tasarımı akıllı teknolojiyle birleştiriyor. Araç çok sayıda gelişmiş teknolojik özelliğe sahip.

TIGGO 4 PRO'da 1.5 litrelik benzinli motorlar görev yapıyor. 1.5 VVT atmosferik motor 113 bg güç ve 138Nm tork değerleri sunarken, CVT şanzımanla kombine edilen turboşarjlı 1.5T motor ise 147 beygir gücü ve 210 Nm tork üretiyor.

TIGGO 4 PRO, Chery’nin daha geniş pazarlara ulaşma hedefini yansıtan en güncel model olarak öne çıkıyor. 

Chery Foto Galeri Tüm Chery Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR